WE TAKE YOU
HIGHER AND SAFER
Build with Assurance ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Build with Imagination WE TAKE YOU
HIGHER AND SAFER

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SCAFFOLDING SOLUTIONS

Η A.P.Scaffolding Solutions Ltd είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών. Κατά τη διάρκεια της ζωής της εταιρίας έχουμε καθιερωθεί στο χώρο λόγο της συνέπειας και του επαγγελματισμού μας.

Πιστοποίηση και πλήρης συμμόρφωση με τα συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015

Πρωτοπόροι στις λύσεις πρόσβασης για κάθε περίσταση

0
Ολοκληρωμένα Έργα
0
Εξειδικευμένο Προσωπικό
0
τετρ. μέτρα Εξοπλισμός

ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ

Ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί

Διυλιστήρια

Υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου/φυσικού αερίου

Ναυπηγεία πλοίων

Εργοτάξια

Εκδηλώσεις

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

 • Scaffolding Solutions has allowed us to take our stage and installation designs to a level that exceeds expectations. Through their sophisticated systems, the desire to innovate, and professionalism at all stages of consultation, construction and dismantling, an environment has been created where anything is possible. Health and safety are never compromised which is of utmost importance for our events.

  ABR – ALTERNATIVE BRAINS RULE (AFROBANANA)
  Constantinos Kyprianou & Martha Georgiou, Foundersipsum
 • Quality products paralleled with excellent service, A.P. Scaffolding Solutions is an ideal partner for scaffolding requirements.

  With their extensive experience in this field, readily available stock and professional team, they are in a position to offer complete solutions for projects.

  We would continue our good cooperation with them, and highly recommend them to other clients.

  Demetriades Group of companies
 • Professional, most efficient and reliable. Highly recommended!

  Karyatides Developments Ltd
 • Η Ασφάλεια και Υγεία είναι στις προτεραιότητες της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και γι’ αυτό το λόγο εμπιστεύεται εδώ και χρόνια την A.P. Scaffolding Solutions Ltd για κάλυψη των αναγκών της όσον αφορά την τοποθέτηση σκαλωσιών στο Εργοστάσιο της, για σκοπούς συντήρησης αλλά και για άλλα αναπτυξιακά έργα.

  Τσιμεντοποιία Βασιλικού
 • Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία σας.

  DEPCON CONSTRUCTION LTD
 • Με τη εταιρεία Scaffolding Solutions συνεργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια σε μεγάλα και δύσκολα έργα. Γιατί αναφέρω τα δύσκολα έργα? Γιατί μόνο η Scaffolding Solution μπορεί να ανταποκριθεί και να τα διεκπεραιώσει στο χρόνο που απαιτείται. Και με ασφάλεια.

  ΝΙΚΟΣ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ
 • Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή σας στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του βραδινού BBQ party που πραγματοποιήθηκε στην οικία της κας Φωτεινής Παπαδοπούλου στις 6 Οκτωβρίου 2017.

  Η βοήθεια σας ήταν ιδιαίτερα σημαντική, και συνέβαλε άμεσα στην οικονομική ενίσχυση του Κλάδου μας. Συνεχής προσπάθεια μας είναι η διατήρηση των διαχρονικών μας ανθρωπιστικών δράσεων και η στήριξη των ευπαθή κοινωνικά ομάδων του τόπου μας.

  Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να έχουμε τη βοήθεια σας και σε άλλες μελλοντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του κλάδου μας.

  Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός
 • Η LOIS Builders θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες προς την εταιρεία Scaffolding Solutions για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Η τεχνογνωσία της εταιρείας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, την καθιστούν ιδανική επιλογή για την αποπεράτωση έργων υψηλών προδιαγραφών, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια αλλά και τον επαγγελματισμό.

  Lois Builders Ltd
 • Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή σας στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Η βοήθεια που μας παρείχατε ήταν ιδιαίτερα σημαντική, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της εκδήλωσης μας.

  Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός
  Μαρίνα Δημάδη, Πρόεδρος Κλάδου Λευκωσίας
 • Κατόπιν της τριετής συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών μας ZEMCO CONSTRUCTION LTD και A.P.Scaffolding Solutions Ltd, η εταιρεία μας αναφέρει τα εξής:

  • Ικανότητα διαχείρισης εργασιών
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Ποιότητα εργασίας
  • Άριστα καταρτισμένο προσωπικό
  • Συμμόρφωση εργασιών ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου
  ZEMCO CONSTRUCTION LTD
  Αρτέμης Ιακώβου, Διευθύνων Σύμβουλος
 • Η διεύθυνση και το προσωπικό της Hellenic Technical Enterprises LTD, εκφράζουν τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση τους για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με την εταιρεία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Τα προϊόντα της εταιρείας σας τα οποία χρησιμοποιούμε, σας διαβεβαιώνουμε ότι ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες μας, ενώ το προσωπικό σας είναι πάντοτε πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει.

  Hellenic Technical Enterprises Ltd