Φεστιβάλ Φέγγαρος 2019

ΤΟ ΕΡΓΟ

Τα φεστιβάλ Feggaros πραγματοποιούνται σε ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον στο χωριό Κάτω Δρυς. Πολλοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στην Κύπρο για να συμμετάσχουν σε αυτό το εξαιρετικά αναγνωρισμένο φεστιβάλ που διαρκεί για 3 νύχτες. Λίγα λόγια από τους ίδιους τους διοργανωτές:

” Το φεστιβάλ προωθεί μουσικούς που πειραματίζονται με τη δημοφιλή μουσική και προσφέρει στο κοινό του νησιού την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διεθνή μουσική σκηνή μέσω τοπικών και ξένων συμμετοχών, σε ένα περιβάλλον αγροτουρισμού το οποίο προσφέρει το χωριό του Κάτω Δρυ. Η Κύπρος λειτουργεί σαν μια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφριικής και το φεστιβάλ αναπόφευκτα συνδυάζει δυτική και ανατολική μουσική μέσω των ποπ, ροκ, παραδοσιακών, χορευτικών, χιπ χοπ και άλλων ακουσμάτων.”

Η Scaffolding Solutions Ltd είχε την ευχαρίστηση να συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Feggaros για την κατασκευή των σκηνικών υποβάθρου, που σχεδιάστηκαν από την ομάδα του Feggaros. Τα αποτελέσματα, μοναδικά και δημιουργικά, επιτυγχάνονται από το ευέλικτο σύστημα σκαλωσιάς μας. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα Feggaros για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες μας!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Client:Λουβάνα Δίσκοι Λτδ
Location:Κάτω Δρυς
Completed:Αύγουστος 2019