5ο ετήσιο Cyprus Throwdown Event

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για  μια υγιή ζωή, και μαζί με πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις εμπλουτίζει τη ζωή του νησιού μας, οικοδομώντας ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων και κοινοτήτων και συμβάλλοντας στην υγεία και την ευημερία του τόπου μας.Γι ‘αυτό είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε τη δική μας υποστήριξη σε διάφορα αθλητικά γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί.

Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να συνεισφέρουμε ως χορηγοί στο φετινό Cyprus Throwdown, ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός που υποστηρίζεται από το CrossFit Cosmos, που καλεί τους αθλητές από όλο τον κόσμο να αγωνιστούν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Το 5ο ετήσιο Cyprus Throwdown Event πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Ένα μεγάλο μέρος του συνόλου των εσόδων από την εκδήλωση θα δοθεί στο CY DIABEATERS, ένα νέο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση για τον διαβήτη τύπου 1. Στόχος του ιδρύματος είναι να δείξει σε όλα τα παιδιά που διαγιγνώσκονται τον διαβήτη και τις οικογένειές τους, πώς ένας υγιής και ενεργός τρόπος ζωής μπορεί να τους μεταφέρει πέρα από τα αντιληπτά όρια και να προσφέρει σε όλα τα παιδιά στην Κύπρο, των οποίων η ζωή έχει αγγιχτεί από τον διαβήτη, πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις νέες ανακαλύψεις και τις εξελισσόμενες θεραπείες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cyprus Throwdown για περισσότερες πληροφορίες: www.cyprusthrowdown.eu