Ανακοίνωση της συνεργασία μας με την Doka

Με πολλή χαρά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη επέκταση των υπηρεσιών και προϊόντων της Scaffolding Solutions, της μεγαλύτερης εταιρείας στην Κύπρο στον τομέα των σκαλωσιών. Έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας με την Doka, που από το 1958 είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς παραγωγοί και προμηθευτές καλουπιών που χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς του κατασκευαστικού τομέα.

Έχουμε καθιερώσει μια νέα εμπορική ονομασία, την Formwork Solutions, μέσω της οποίας θα προσφέρουμε προϊόντα και εξαρτήματα καλουπιών που θα ικανοποιούν κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη. Η τοποθεσία των νέων αποθηκών βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία και αποθήκες της Scaffolding Solutions. Έχουμε ήδη αρχίσει την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων και εξαρτημάτων.

Γενική Συνέλευση ISHCCO (International Safety and Health Construction Coordinators Organization) 2018

Στις 16-17 Μαρτίου 2018 η Scaffolding Solutions και η Doka παρευρέθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση της ISHCCO πού φιλοξενήθηκε φέτος στην Κύπρο από τον ΣΠΟΛΜΗΚ (Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – CYACE), στο Elias beach Hotel στην Λεμεσό, όπου παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.