ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Η A.P.Scaffolding Solutions Ltd είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών. Κατά τη διάρκεια της ζωής της εταιρίας έχουμε καθιερωθεί στο χώρο λόγο της συνέπειας και του επαγγελματισμού μας.

Σε μια προσπάθεια για όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση εξοπλιζόμαστε συνεχώς με τα καλύτερα συστήματα σκαλωσιών, PERI UP Flex.

Όσον αφορά την εκπαίδευση του προσωπικού μας, αυτή είναι συνεχιζόμενη και με τα καλύτερα πρότυπα (CITB).

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης σκαλωσιάς σε ύψος με ασφάλεια απαιτεί σοβαρή δουλειά και ευθύνη.

Η ομάδα της Scaffolding Solutions, ξεκινώντας από το προσωπικό της διοίκησης και του εργοταξίου, έχει περάσει ώρες παρακολούθησης προγραμμάτων κατάρτισης τόσο στο εξωτερικό όσο και εσωτερικά από υπερπόντια εκπαιδευτικά ιδρύματα, προκειμένου να φτάσει στα ικανοποιητικά επίπεδα και τις γνώσεις για την ανέγερση και την αποσυναρμολόγηση των ικριωμάτων.

Κατά την απόκτηση αυτών των πιστοποιημένων προσόντων, έχουμε επενδύσει χωρίς δισταγμό τόσο σε χρόνο όσο και σε οικονομικό κόστος.

Οι δραστηριότητές μας με τα χρόνια έχουν αυξηθεί τόσο σε όγκο όσο και σε διαφορετικούς τομείς. Όλα τα μέλη της εταιρείας που έχουν το ίδιο όραμα και ομαδικό πνεύμα μας βοήθησαν να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η φύση του πελατολογίου μας αποτελείται από: κατασκευές, βιομηχανικές, ναυτιλιακές, υπεράκτιες και χερσαίες εργασίες σκαλωσιάς, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, περιορισμένους χώρους, εκδηλώσεις που είναι κυρίως η κατασκευή σκηνών για μουσικά φεστιβάλ και μεγάλες συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις που αποτελούν αρένες για τους θεατές. Στην εταιρεία μας υπάρχει επίσης μια πολύ σημαντική συνεργασία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, για τις πολύ επιτυχημένες και εύχρηστες σκαλωσιές πρόσβασης πύργου αλουμινίου ALTREX, για τις οποίες είμαστε οι μοναδικοί έμποροι και διανομείς στην Κύπρο.

Το Rhino Shrink Wrap είναι επίσης μια πολύ σημαντική συνεργασία, για την οποία είμαστε προμηθευτές και εγκαταστάτες. Χρησιμοποιείται από κοινού με ικριώματα για να διαχωρίσει εσωτερικά χωρίσματα, σίτες κτιρίων, προσωρινή οροφή, περιτυλίγματα ικριωμάτων και συγκράτηση υψών. Για να μπορέσει να πραγματοποιήσει όλα τα παραπάνω, η Scaffolding Solutions έχει επενδύσει σε ένα τεράστιο όγκο υλικών σκαλωσιάς.

Ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα που θεωρώ ότι είναι η απόκτηση της πιστοποίησης ISO45001: 2018 σχετικά με το σύστημα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και το ISO9001: 2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στην προμήθεια, ανέγερση, ενοικίαση και αποσυναρμολόγηση ικριωμάτων. Όλοι στην εταιρεία εργάζονται σκληρά και με αφοσίωση στον τομέα της εξειδίκευσής τους, κερδίζοντας έτσι το ικανοποιητικό αποτέλεσμα να εγκριθούν για τις πιστοποιήσεις ISO. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες και ευχαριστίες μου σε όλους για αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες και συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα με ασφάλεια!

Ανδρέας Πολυδώρου
Διευθύνων Σύμβουλος

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Εσείς είστε το επίκεντρο της προσοχής μας. Βάσει των απαιτήσεων σας σχετικά με προσβάσεις σκαλωσιών, σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια, το κόστος και τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης. Είμαστε πάντοτε στην διάθεση και στο πλευρό σας για την επίτευξη και την επίλυση των απαιτήσεων σας, έχοντας πάντοτε σαν προτεραιότητα την ασφάλεια σας.

Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας για το έργο σας;